grpid =8 پورسینای حکیم
slide 1
انتشارات اخیر
تاریخ انتشار :۱۴۰۲/۱۰/۰۵


چکیده :

بیشتر
تاریخ انتشار :۱۳۹۹/۰۵/۲۷

تست مقاله


چکیده : تست چکیده مقاله
 

بیشتر
مقالات

۱۴۰۲/۱۰/۰۵

Visit Article
وﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎى ﻛﻴﻔﻲ ﻧﺎن ﻓﺎﻗﺪ ﮔﻠﻮﺗﻦ ﺣﺎﺻﻞ از وارﻳﺘﻪ ﻫﺎى ﺑﺮﻧﺞ اﻳﺮاﻧﻲ

ﺑﻬﺒﻮد ﻧﺎن ﺑﺮﻧﺞ ﺑﺮاى ﺑﻴﻤﺎران ﺣﺴﺎس ﺑﻪ ﮔﻠﻮﺗﻦ ﮔﻨﺪم، ﻧﻴﺎزﻣﻨﺪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ وﻳﮋﮔﻲﻫﺎى ﻓﻴﺰﻳﻜﻮﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮد ﺧﺼﻮﺻـﻴﺎت

۱۳۹۹/۰۴/۲۶

Visit Article
.تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه پژوهشی درمانی و توسعه پورسینای حکیم می باشد poursinahakim.com